Wij leveren een niet-Chinese plak beha gemaakt van een 3M medisch tape en daarom: De beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

InstructiesInstructies plak beha

Het is niet altijd gemakkelijk om een plak beha voor de eerste keer aan te brengen. Het is een foefje en kan daarom best wat instructies gebruiken. Wat belangrijk is om van te voren te weten is dat u moet zorgen dat de bovenkant van de plak beha niet de onderkant van de plak beha aanraakt. Als de plak beha namelijk aan elkaar plakt wordt het lastig om de plak beha los te krijgen.

De video legt gelukkig goed uit via een voorbeeld instructie hoe u de borsten lift en zo een strapless effect creërt. Een paar additionele adviezen:

1. Gebruik een spiegel zodat u de borsten kunt positioneren zoals u dat wilt..

2. Indien uw jurkje een vorm heeft waar de plak beha’s zichtbaar door zijn, knip dan de plak beha in voor het aanbrengen zodat de plak beha onder het jurkje de borst bedekt, maar niet naast de jurk uitsteekt. Zorg wel dat u genoeg tape overhoud om de borstpartij te kunnen liften.

3. Indien u een lage strapless heeft, dan adviseren wij de plak beha zo dicht mogelijk tegen de tepel aan te plakken en indien nodig aan de bovenkant van de plak beha een 1-2 centimeter af te knippen zodat de plak beha niet boven het strapless jurkje uitkomt.

4. Voor het aanbrengen van de plak beha dienen de borsten schoon gemaakt te worden van olie, crème, zweet en overig vocht. Wij adviseren ook de handen even te wassen aangezien zweet of crème op de handen ook de plakbaarheid van de plak beha af doet nemen indien u de tape aanraakt.

5. Indien u een Bye Bra koopt, lees dan op de achterkant goed de instructies door.

6. Breng eerst de plak beha aan en vervolgens de tepelbedekkers omdat de tepelbedekkers over de plak beha geplakt kunnen worden, maar niet andersom.

Voor vragen kunt u ons altijd een mailtje sturen.

Met vriendelijke groet,

Plak-beha.be