Wij leveren een niet-Chinese plak beha gemaakt van een 3M medisch tape en daarom: De beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Plak beha’s voor uw gala- en trouwkledij en andere strapless kleding

Welkom op de plak beha website. Deze webwinkel biedt u hoge kwaliteit strapless, onzichtbare plak beha’s en andere strapless beha accessoires. We laten ons niet in met plak beha’s uit China maar fabriceren in Europa. Bekijk deze video om te ontdekken hoe handig deze strapless plak beha’s zijn!

Deze hoogstaande kwaliteit kunnen wij u aanbieden dankzij onze samenwerking met ByeBra.com. Het is dankzij een samenwerking met 3M dat Bye Bra in vele landen wordt verkocht in grote volumes, hierdoor kan Bye Bra de plak beha’s aanbieden voor een betaalbare prijs. Wij bieden ook plak bh’s aan in 3 paar, plak bh’s in 4 paar alsmede 5 en 6 paar. Daarnaast bieden we de Bye Bra aan die in een berscherm doosje komt en in verschillende maten, inclusief printlijnen en instructies hoe de plak beha aangebracht dient te worden. Strapless wordt happiness!

 

plak beha

plak beha effect

 

We merkten dat we veel geïmporteerde producten die op de markt circuleren nooit aan onzen eigen borsten zouden willen aanbrengen. Wij bieden u nu dus een veilig en betrouwbaar alternatief aan, dit is dan ook een van de redenen dat we deze website gelanceerd hebben. We kunnen ons dan ook de experts noemen in plak beha’s. Indien u enige vragen heeft aangaande het materiaal, de kwaliteit of indien u een gebruiksaanwijzing wenst kan u ons altijd even bellen of u kan ons een mailtje sturen via ons contact formulier op deze website. Ook kunt u hier meer informatie vinden over de plak beha reviews van ons bedrijf. U kan hier ook deze Bye Bra video bekijken voor een gebruiksaanwijzing.

Producten