Wij leveren een niet-Chinese plak beha gemaakt van een 3M medisch tape en daarom: De beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Silicone bh

Silicone bh of een plak beha tape?

Een Silicone bh of een plak beha tape? Het is een veel gestelde vraag. Wij zijn fan van de plak beha. Een Silicone bh lift de borsten meestal niet maar drukt ze bij elkaar en valt sneller af bij hevig transpireren. De plak beha lift de beha wel dergelijk een behoorlijk aantal centimeters. Wij horen dat een Silicone bh vaak afzakt en dat een Silicone bh aangedrukt dient te worden. Dat geeft niet de zekerheid die u wenst bij een plak beha.

Silicone bh’s zijn vaak in de cup maten A tot en met D te verkrijgen. Een voordeel van de Silicone bh is dat een cup vaak een maatje meer krijgt. Een nadeel is wel dat iedereen met een stevige cup C en groter geen optie heeft om een Silicone bh te kopen. De plak beha tape van Bye Bra gaat van cup A tot en met cup F en groter. Een voordeel van de plak beha ten opzichte van de Silicone bh is ook dat de Silicone bh niet groter of kleiner gemaakt kan worden, terwijl de plak beha van Bye Bra altijd bijgeknipt kan worden.

Silicone bh, plak bh tape en priemende tepels vanwege de kou:

Silicone bh’s beschermen de tepels als ze hard worden. Dit kan door een briesje komen of een moment van opwinding of schrik. Een Silicone bh zorgt er voor dat dit niet gezien wordt. Gelukkig heeft de plak beha tape daar ook een optie voor. Namelijk tepelbedekkers. Bye Bra levert tepelbedekkers van zowel zijden als Silicone. De Silicone tepelbedekkers zijn wat groter en de zijden tepelbedekkers zijn kleiner en net iets minder zichtbaarder.

De Bye Bra is zelfs getest tijdens een potje basketbal door een professionele basketbalspeelster. De Silicone bh waar eerder mee werd gebasketbald was al zeer snel afgezakt, maar de plak beha van Bye Bra bleef met gemak een half uur zitten en werd daarna zonder problemen verwijderd van de huid. Dat is de kracht van de Bye Bra; de bye bra plak beha blijft zitten, maar kan indien nodig aan het einde van de avond gemakkelijk verwijderd worden.

Basketballen met een silicone bh of een plak beha tape
Basketballen met een plak beha tape

Kortom, probeer de siliconen plak bh een keer niet en koop een Bye Bra. Wij zijn er van overtuigd dat u niet meer terug wilt naar de siliconen bh! Vind hier de plak beha’s voor u.

Met vriendelijke groet,

Plak-Beha.be